Her er noen bilder fra høstferien min. Jeg tilbrakte ferien sammen med bestevennen min Martine i Haugesund og Bergen. Vi shoppet litt, gikk tur, drak kaffe, var på akvariet, lekte turister. Det var herlig. 

Den siste uken har gått til skole og trening... Det har blitt skikkelig kaldt ute, det har vært minus grader... Dette er en god grunn til å pakke seg inn i varme og utrolig behagelige klær, jeg elsker det. Nå er det helg og gårsdagen gikk til toppidrett, før jeg dro til Alex hvor jeg hjalp til i lillesøsteren sin spa-bursdag, deretter var jeg med Silje. En flott start på helgen, og idag skal jeg være med Martine før jeg drar til Alex på kvelden og overnatter. Så i morgen er det første kamp for sesongen, jeg gleder meg!!! 

Men for øyeblikket sitter jeg i sengen og tar livet med ro. Jeg orker ikke å stresse så alt for mye idag, så jeg og Martine skal gjøre noe koselig og rolig. Ukene bare flyr, fulle av lekser og prøver... Og helgene går dobbelt så fort, og jeg føler ikke at jeg får satt meg ned og slappet ordentlig av.. Men idag skal jeg det. Selvom jeg elsker å bruke helgene mine på å gjøre ting, og dette tror jeg blir en koselig helg!

Hva skal du i helgen?

Ha en fin helg alle sammen!! 

-Oda

Postet av: SaraAlexandra.com
herlig :) slappe av, fest og besøk :)

Navn:

Mail:

Url:

Kommentar:Hedda & Oda 16år Asker

+ Venneforespørsel


Kategorier
Blogg


hits