Jeg advarer!! Dette er et klage-innlegg... 

Okei, nå som dere er advart, og de fleste av dere sikkert stoppet å lese så må jeg bare få dette ut. I går satt jeg og øvde både fransk og geografi, jeg hadde begge prøvene idag... Geografien gikk strålende, men fransken derimot... Ja, jeg orker ikke å si mer om den. Nå sitter jeg og øver på en kapittel prøve jeg skal ha i matte i morgen... Og, ja jeg har P-matte. Jeg valgte 1p fordi jeg har alltid slitt med matte... Og i år ville jeg faktisk fokusere på de andre avgangsfagene som naturfag for eksempel. Jeg kunne ingenting (jeg kunne litt, men langt ifra så mye som jeg egentlig skulle kunne), når jeg begynte på videregående i naturfag... Jeg har derfor måttet være kjempe fokusert for å lære meg for det første alt det grunnleggende jeg ikke kunne fra før, men også for å lære meg alt det nye... Og P matte redder meg litt... Hadde jeg hatt T matte ville det blitt enda mer for meg i tilegg til naturfagen og siden jeg sliter i matte også, så vet jeg ikke helt hvordan det ville endt...

P-matte har hittil vært veldig mye repitisjon fra ungdomsskolen, noe som faktisk har gjort det enklere for meg. Jeg har ikke følt at matte har vært det værste og vanskeligste faget lenger, siden jeg begynte på videregående. Ah, det er deilig. Selvom morgendagensprøve kommer til å gå dårlig, fordi nå har vi om noe jeg sliter med... Derfor må jeg komme meg tilbake til jobbingen nå, slik at jeg kan klare å komme meg gjennom prøven helt greit i morgen!

Og foressten... I tilegg til disse tre prøvene hadde jeg en muntlig presentasjon i naturfag på tirsdag.. Jeg absolutt elsker skolen.Har du mye prøver for tiden? 

-Oda


Navn:

Mail:

Url:

Kommentar:Hedda & Oda 16år Asker

+ Venneforespørsel


Kategorier
Blogg


hits